Marie-Chantal Hoppenbrouwers en Frank Jonker | Veerkrachtexperts

Ben je in het midden van je leven,
en vastgelopen?

Wil je de 2e helft van je leven een positieve wending geven?

Zet dan nu je eerste stap:

Ontdek “7 manieren om Goed Voor Jezelf te Zorgen”

Download ons Gratis ebook

Marie-Chantal en Frank helpen elke dag

mensen die in de midlifecrisis hun worstelingen en valkuilen
veerkrachtig willen overwinnen

Wat hen inspireerde lees je hieronder

Marie-Chantal

“Dankzij mijn sensitiviteit en creativiteit kon ik in tijden van crisis toch altijd kansen voelen.

Door meteen op de dag dat mijn leven voor mijn gevoel in duigen viel, hulp te zoeken kon ik mijn verdriet toelaten en rouwen om het feit dat mijn gezin uit elkaar viel. Ik was mijn veilige basis kwijt en begreep meteen dat ik er niet alleen uit zou komen. Ik wist niet hoe ik moest omgaan met deze stress. Mijn eigen bedrijf ging bijna ten onder aan mijn crisis en mijn verdriet. Door de begeleiding werden mijn onbewuste, beperkende overtuigingen duidelijk. Ik handelde vaak met een stemmetje in mijn hoofd dat ik ‘niet goed genoeg’ was. Als dat stemmetje me in zijn greep had, werd ik passief en angstig. Door deze inzichten kon ik mijn problemen veel beter zien en begrijpen. Met vallen en opstaan heb ik geleerd dat je zelf verantwoordelijk bent voor je voelen en denken en dat je van daaruit in vrijheid kan handelen. Vaak is de feedback van een ander die je interpreteert als kritiek, je eigen kritische stem.”

 

Frank

“Als ik realistisch en eerlijk ben begon mijn crisis in 2011. De veranderingen in mijn leven waren veel en groot.”

Ik had het gevoel dat ik geen grip had op mijn leven. Wat ik leerde is dat alle vooruitgang start met het accepteren van de realiteit.
Ik begon te beseffen dat ik mijn tegenspoed niet moest interpreteren als een signaal dat het de verkeerde kant op ging met mijn leven, maar dat het een normaal onderdeel van het leven is, en dat het ook weer voorbijgaat.

Wat ik uit mijn eigen ervaring en onderzoek heb geleerd is dat de allerbelangrijkste eigenschap van mensen om met crisis of moeilijke situaties om te gaan is ‘veerkracht’. En dat je die kunt ontwikkelen. Dankzij deze ervaring ontstond het Veerkracht Power programma met het model van de 4 pijlers van veerkracht.”

 

Marie-Chantal over Frank

Frank zijn meest waardevolle eigenschap is dat hij op een hele vriendelijke, maar doortastende manier andere mensen kan motiveren.  Hij is een zeer bedreven communicator met een goed gevoel voor humor. Deze vaardigheden maken hem tot een hele goede coach. Hij heeft een originele, creatieve manier van denken waardoor hij je mogelijkheden aandraagt die je zelf niet eerder had bedacht.

Frank is compassievol, maar schuwt het eerlijke, confronterende gesprek niet. Als je je jezelf écht wilt leren kennen, moet je bij hem zijn.

Frank over Marie-Chantal

“Marie-Chantal heeft uitstekende analytische vaardigheden maar combineert die in de praktijk met haar scherpe intuïtie. Ze stelt niet alleen de juiste vragen, maar blijft doorvragen. Hierdoor gaan mensen verder nadenken. En ga je ontdekken wat er in je leeft en kun je beter vanuit een breder perspectief naar zaken kijken. Dit maakt haar een fijne collega, een goede coach en raadgever. Zij bereidt zich grondig voor en is een doorzetter. Ondanks moeilijkheden en hindernissen houdt ze vol. Hoe lang het ook duurt. Zij is het meest tevreden wanneer zij andere mensen actief helpt en ondersteunt.”

Wie kiest voor Hoppenbrouwers & Jonker, kiest voor Vertrouwen en Veerkracht. Onze Veerkrachtmethode® is een persoonlijke en gestructureerde manier om Vertrouwen, Veerkracht en Perspectief terug te krijgen.

Wil jij dat ook?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ontdek 7 manieren om

Goed Voor Jezelf te Zorgen

Download ons gratis ebook